Varna South Bay
Строителен прогрес – октомври 2013

October 29,2013

Строителството в комплекс Varna South Bay се развива с активни темпове, като ежедневно на обекта се трудят около 250 работника. Развитието на процесите се осъществява в няколко направления – фасадно покритие, завършване на последния от 16 входа, а именно Вход №4 - Regent’s College, и подготовка на вътрешната територия за изграждането на зоната за отдих. Местоположението на последно изградения вход служеше за достъп на едрогабаритна и земекопна техника във вътрешния двор на комплекса.


Фасадата, оформена в неокласически стил, се покрива с минерална мазилка, устойчива на особеностите на морския климат. Следващият етап е облицовката с декоративни елементи от натурален камък. Работи се провеждат по вътрешните фасади на входове 8, 9, 10, 11, 14, 15 и 16, а входове 12 и 13 се подготвят за тези процеси.


Във вътрешния двор на комплекса са проведени подготвителни работи за предстоящото изграждане на басейна и зоната за отдих. Съоръженията за релакс ще предлагат на собствениците уединение и комфорт, без необходимост да напускат пределите на комплекса. Богато озеленената и изградена с усет към функция и детайл вътрешна територия, гарантира удобство и пълноценен отдих.


Във вход №4 протичат работи по изграждането на преградните тухлени стени. Скоро предстои монтажа на дограми и провеждането на вътрешните довършителни работи. Очаква се до края на ноември 2013, работите във Вход 4 да достигнат следващия строителен етап и конструктивно завършване.


Разгледайте всички актуални снимки в галерията на сайта


За сваляне:„Октомври_2013.pdf”

Older Posts

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ
Брошура

ПРЕЗЕНТАЦИЯ
флаш версия

КАРТА
Google Maps