Varna South Bay
Модерен комплекс в Аспарухово приютява граждани от цяла Европа

November 2,2012

DARIK NEWS

Чужденци от цяла Европа ще населят новия комплекс „Варна Саут Бей”, който ще бъде готов до края на следващата година, разкри в интервю за Дарик Юрий Павлов, представител на едноименната фирма инвеститор. Холандци, белгийци, скандинавци, швейцарци, руснаци и други ще увеличат населението на Аспарухово, където се намира модерният мини-град. За поддръжката на комплекса и обслужването на обитателите му ще бъдат наети над 150 души на постоянна работа.

Вече са закупени над 75% от апартаментите във „Варна Саут Бей”, като значителна част от собствениците са българи. До лятото на 2013 г. ще бъде изцяло завършена основната сграда в комплекса, където жилищата са 420. Още толкова са апартаментите в останалите две сгради, работата върху които ще приключи до края на следващата година.

До момента във „Варна Саут Бей” са инвестирани над 62 млн. лв., а цялостната инвестиция ще възлезе на над 100 млн. лв. след поетапното откриване на трите сгради.

Комплексът бе удостоен с наградата „Пространствен дизайн” в тазгодишното издание на международния конкурс за строителство, архитектура и дизайн - VIP Property AWARDS. Инвестицията бее оценена лично от строителите на хотел „Версаче“ в Дубай – фирма „Gulf Precast Concrete“ и техния изпълнителният директор и собствник на компанията – Елиас Серафим, който бе председател на журито на междуанрдния конкурс за строителство и архитектура.

„Курорт в градска среда“ – това е слоганът на модерния жилищен комплекс, чиито инвеститори са се заели да съчетаят удобствата на големия град и уединението на ваканционния имот.

Комплексът разполага със зони за отдих и развлечение – барове, ресторанти, фитнес зали, три открити басейна, както и един закрит. За собствениците на имоти във Варна Саут Бей ще бъдат осигурени и всякакви услуги – фризьорски и козметични салони, спа-център, рецепция. В ход е изграждането на най-голямата мултифункционална зала в района с капацитет от 500 души и площ над 700 кв.м.. Планира се с възможност за приемане на големи конфертни и семинарни прояви, както и организиране на балове и изложби.Обитателите на комплекса ще ползват всички екстри на преференциални цени, увери Юрий Павлов.

Варна Саут Бей ще разполага и с уникален по рода си вътрешен парк с интересни растителни видове и уникален дизайн на ландшафта. Инвеститорите планират да облагородят и външната, обществена зона край комплекса.

Локацията на модерния мини-град е уникална, каза още Юрий Павлов. „Комплексът граничи с плаж, парк и гори, а около него има всичко необходимо за нормален градски живот – транспорт, училища, детски градини, спортни бази, здравни заведения.”

Линк към оригиналната публикацията

Older Posts

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ
Брошура

ПРЕЗЕНТАЦИЯ
флаш версия

КАРТА
Google Maps